'Presentatie nieuwe iPhone en iPad pas op 21 maart'

Presentatie nieuwe iPhone en iPad pas op 21 maart

 

'Presentatie nieuwe iPhone en iPad pas op 21 maart'Apple onthult volgens Amerikaanse media pas op 21 maart, een week later dan werd aangenomen, een nieuwe iPhone en iPad.

Apple houdt zijn evenement voor de presentatie van de nieuwe apparaten een week later dan 15 maart, de datum die eerder rondging. Dat melden de Amerikaanse media Recode en Buzzfeed op basis van ‘betrouwbare bronnen’. De Apple-presentatie zou nu plaatsvinden op maandag 21 maart, een dag voor de eerste hoorzitting in rechtszaak tussen Apple en de FBI over het kraken van een iPhone van een terrorist.

Volgens geruchten komt Apple met een kleine, goedkopere ‘iPhone SE’, met een scherm van 4 inch en vergelijkbare specificaties als een iPhone 6. De iPhone SE zou een 12 megapixel-camera krijgen en tussen 400 en 500 dollar gaan kosten.

Ook zou Apple een kleinere iPad Pro met een 9,7 inch scherm aankondigen. De huidige iPad Pro heeft een 12,9 inch scherm. Het nieuwe model zou ook geschikt zijn om te gebruiken met de Apple Pencil-stylus.

Geplaatst in Aanbod, Algemeen, Apple, Hardware, ICT-nieuws en getagd met , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *