Hoverdrone

Hoezo selfie stick? Hier is de nieuwe selfie drone!!

Hoverdrone

Selfie sticks zijn handig om even snel een foto te maken van een groep mensen, tegenwoordig zijn de selfiesticks bij evenementen vaak verboden. Daarom is het tijd voor een nieuw apparaat om een selfie te maken. De selfie drone is wellicht de toekomst voor het maken van de ultieme selfie.

De drone kan je eenvoudig gewoon in de lucht gooien, daarna zal de drone zichzelf stabiliseren. Met een app is het mogelijk om de hover drone te stabiliseren.

Zero Zero Robotics zegt dat de drone obstakels (zoals bomen, maar ook mensen) kan vermijden. Wel zo handig, al is er geen GPS tracker aanwezig. Op dit moment is de Hover Camera nog niet te koop, het bedrijf is het product goed aan het testen en aan het ontwikkelen. Volgens het team zal de drone uiteindelijk op de markt komen voor een bedrag van 500 dollar.

Leuk filmpje:

Geplaatst in Algemeen, Gadgets, Opmerkelijk, Tips en getagd met , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *