Facebook dreigt miljarden foto’s te wissen

Facebook weet net als Microsoft inmiddels hoe je klanten de duimschroeven aandraait.

Facebook waarschuwt gebruikers van Photo Sync foto-albums dat zij moeten overschakelen op het gebruik van de Moments-app. Wil je dat niet is er een mogelijkheid de foto’s weer te downloaden. Ondernemen de gebruikers van Photo Sync geen actie, zijn de foto’s in deze albums na 7 juli foetsie.

Facebook introduceerde de Moments-app vorig jaar. De app is bedoeld om foto’s te bewaren en te delen met vrienden zonder dat ze op het sociale netwerk beschikbaar komen. Dezelfde eigenschappen had Photo Sync, dat vier jaar geleden werd geïntroduceerd, met het verschil dat deze in een afgeschermde accountmap van het sociale netwerk werden geplaatst.

Geplaatst in Algemeen, Facebook en getagd met , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *