windows-10

Je hebt nog 10 dagen om te upgraden naar Windows 10

windows-10

Microsoft lijkt eindelijk z’n leven gebeterd te hebben en geeft gebruikers de mogelijkheid de upgrade naar Windows 10 over te slaan. Mocht je wel graag willen upgraden dan heb je nog tien dagen om het te doen.

Klachten

Het aantal klachten is sinds de laatste update van de Get Windows 10-applicatie (GWX) flink afgenomen. Gebruikers krijgen sinds de laatste update wel een full-screen melding, maar deze kan weg geklikt worden en het upgrade-proces kan worden onderbroken.

Gebruikers die toch willen upgraden naar Windows 10 hebben nog tien dagen om gebruik te maken van de gratis aanbieding. Het is nog niet helemaal duidelijk wat de softwaregigant gaat doen na die periode. Wel bekend is dat de enterprise-editie van Windows 10 gaat werken volgens een abonnementsmodel.

Mocht je zelfs deze minder opdringerige versie van de upgrade-melding niet meer willen zien dan kan je nog steeds terecht bij GWX control panel. De tool kan hier worden gedownload.

Geplaatst in Algemeen, ICT-nieuws, Microsoft, Software, Updates, Windows 10 en getagd met , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *