x220

AANBIEDING LENOVO i5 DEAL MET WINDOWS 10!

Sommige laptops hebben het gewoon. Ze voelen gewoon goed. Dit is uiteraard een vrij ontastbaar en ontestbaar begrip, maar als je de Lenovo Thinkpad X220 in je handen houdt is het direct duidelijk. Een kleine laptop met een laag gewicht én een stevige behuizing. De X220 is een laptop die gemaakt is voor de praktijk. Dat zie je direct aan de mooie degelijke behuizing, waarop je op een aantal punten de degelijk aanvoelende rubberachtige afwerking van Lenovo tegenkomt. Geen modieus apparaat, maar wel een echt werkpaard, met de voorzieningen en prestaties die passen bij een zakelijke laptop. Met die prestaties zit het wel snor. Een Intel Core i5-2520M verzorgt zowel de processor als de grafische prestaties. Dit is snel zat voor de meeste toepassingen, en aangezien deze laptop voor zakelijk gebruik is bedacht voldoet de Intel HD Graphics 3000 van deze chip prima om het scherm en eventueel een extern tweede scherm aan te sturen.

Gebruikte laptops in ons assortiment zijn volledig gewiped (Alle gegevens van de vorige eigenaar worden verwijderd). Vervolgens worden onze gebruikte laptops uitvoerig getest, gereinigd en geconfigureerd met het bijbehorende Microsoft Windows installatie. Dit doen wij om er zeker van te zijn dat onze laptops naast enkele cosmetische gebruikers sporen, 100% voldoen aan alle technische eisen en als nieuw functioneren.

Specificaties
Merk Lenovo
Model Lenovo X220
Processor Intel Core i5
Processortype i5-2520M
Snelheid Processor 2.50 Ghz
Werkgeheugen 4GB DDR3
Scherm Afmeting 12.5” LED Widescreen
Videokaart Intel HD Graphics
Harde Schijf 250GB SATA HDD
Draadloos Netwerk WiFi A/B/G/N 300 Mbps TURBO!
USB Poorten 3 x USB 2.0
Webcam JA
Aansluitingen Microfoon ingang, Lijningang, Lijnuitgang, Lan, Vga,Display Port (HDMI), Card Reader, E-Sata
Compatible Met Windows 10 JA
Garantie 3 Maanden

Aktieprijs: € 220,00 Excl. BTW!

Geplaatst in Aanbod, Laptop, Microsoft, Windows 10 en getagd met , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *