PRO

Gezien op ” Bright”: Win deze speciale PlayStation 4 Pro

Sinds 1994 zijn er wereldwijd ruim 500 miljoen PlayStations verkocht. Om dat te vieren komt Sony met de 500 Million Limited Edition PlayStation 4 Pro. En bij Bright kan je hem winnen.

Sony heeft al heel wat speciale versies uitgebracht van zijn spelcomputers, maar de 500 Million Limited Edition PS4 Pro is wel een hele bijzondere. Deze doorzichtige, donkerblauwe variant brengen de Japanners uit om te vieren dat er meer dan 500 miljoen PlayStation-consoles wereldwijd zijn verkocht. Dat zijn de originele PlayStation, PS2, PSP, PSP Go, PS3, PS Vita, PS Vita TV en PlayStation 4 bij elkaar opgeteld.

Het apparaat kent een gelimiteerde oplage van 50.000 stuks en wordt geleverd met een speciaal koperen plaatje aan de voorkant met daarop het editie-nummer. Wanneer de PlayStation aan wordt gezet, licht het binnenwerk van de console op. De spelcomputer huisvest een harde schijf van 2 terabyte. De bijgeleverde PlayStation-camera en PlayStation 4-controller worden in dezelfde donkerblauwe, doorzichtige afwerking geleverd.

Wil je kans maken op deze bijzondere PS4 Pro? Doe mee:

Like Bright op Facebookdeel het bericht en laat een reactie achter met jouw favoriete game en tag een vriend.

Volg Bright op Twitterretweet het bericht en reageer met jouw favoriete game en tag een vriend.

PS. Ze geven ook een speciale Nintendo Switch-bundel weg. Kijk hier hoe je kans maakt.

 

Geplaatst in Algemeen, Gadgets, Hardware, Opmerkelijk, Tips, WIN! en getagd met , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *