kantoor

Kantoor

Voor zakelijke relaties hebben wij een compleet dienstenpakket in huis. Naast totaal-oplossingen voor de presentatie van uw website op het internet hebben wij professionals in huis die uw kantoorautomatisering van begin tot eind voor u kunnen uitrollen. Met name in het klein-zakelijke segment zijn wij zeer actief. Server-oplossingen, Werkplekbeheer, Netwerkbeheer (ook infrastructuur), Data-management, Virtualisatie Technieken en Back-up-beheer zijn maar enkele van de expertises.

Natuurlijk is elk bedrijf anders, klein of groter. Elke ondernemer gebruikt nieuwe media en automatisering op zijn/haar eigen manier. Wij inventariseren uw wensen en zetten deze om in een werkende oplossing – volledig op maat.

Dankzij onze goede relatie met toonaangevende hard- en softwareleveranciers kunnen wij op elke situatie inspelen en u een passende oplossing bieden tegen een scherpe prijs.

Naast het opzetten van volledig nieuwe omgevingen kunnen wij natuurlijk ook uw bestaande automatisering in kaart brengen en adviseren over mogelijke verbeteringen, uitbreidingen of zelfs besparingen, daar waar andere technieken oplossing bieden.

NIEUW! Wij verzorgen aanvraag, aanleg, installatie en onderhoud van vaste- en mobiele PIN-apparatuur!

Voor MKB, ZZP-ers en kleine ondernemingen hebben wij geen standaard oplossingen. Voor een maatwerk-advies, aanpassing of uitbreiding van uw huidige geautomatiseerde omgeving, een andere aanpak, overname van beheerstaken of wellicht een volledig nieuwe opzet kunt u ons vrijblijvend aanspreken.

RTK is geregistreerd partner voor de telecommunicatie-producten van 3CX.