domain-design-hosting

Online Presentatie

Verbreedt de online presentatie van uw bedrijf, vereniging, school of hobby. Voor al uw ideeën hebben wij een oplossing. Van Hosting tot Webdesign. Van Webwinkel tot Blog. Ook voor uw kantoor aan huis bieden wij u de nodige ondersteuning.

Webhosting

Webhosting-pakketten hebben we voor elke doelgroep. Van Starter tot Expert.

Let op! Voor een webhosting-pakket heeft u een eigen geregistreerd domein nodig. Nog geen domein? U kunt bij ons een breed scala aan domeinnamen registreren. Heeft u al een domein? Dan kunt u dit naar ons verhuizen of koppelen aan uw webhosting-pakket. Voor het verhuizen moet u beschikken over uw EPP-code. Deze code moet uw huidige registrar kosteloos aan u verstrekken op uw verzoek.

Indien u uw bestaande domein niet wilt of kunt verhuizen kunt u dit toch gewoon koppelen aan uw nieuwe webhosting-pakket. Hiertoe dient u wel de DNS-instellingen aan te passen bij uw eigen/huidige registrar.

Webdesign

Bent u op zoek naar een pakkende website? Voor zowel particulieren als zakelijke relaties bieden wij uitkomst. U kunt kiezen uit verschillende basis-pakketten maar ook voor maatwerk-oplossingen.

De basispakketten bestaan uit configuraties in bekende CMS-systemen zoals Joomla, Drupal of WordPress. Uiteraard kunnen wij de layout en het uiterlijk van deze standaard oplossingen volledig aan uw wensen aanpassen. Tevens is er de mogelijkheid uw site(s) uit te breiden met Webshops, Helpdesk, Portals, Forums etc…

Websitebeheer

Als u een mooie website heeft moet deze natuurlijk onderhouden worden. We denken hierbij aan het bijhouden van nieuwsberichten, on-line gebruikersbeheer, het beheer van invoegtoepassingen en functionaliteiten, maar ook het periodiek toevoegen of aanpassen van content en layout. Een levendige website is immers veel interessanter voor uw bezoekers. RTK kan voor u in deze behoefte voorzien. Zo heeft u geen specifieke kennis nodig en houdt u meer tijd over voor uw eigenlijke werk.

iZakelijk Pakket

Als totaaloplossing hebben we het iZakelijk Pakket voor u. Hierbij zijn Domeinnaam, Hosting en Design bij elkaar onder gebracht in 1 overzichtelijk pakket voor een aantrekkelijk vast, maandelijks tarief.

Bestel hier uw Domeinnaam

Bestel hier uw Hosting Pakket

Bestel hier uw iZakelijk Pakket