actie

iZakelijk Pakket v.a. € 6,95 per maand

 

RTK heeft voor u het iZakelijk-Pakket – Domeinnaam, Website en Mail.

Voor ZZP-ers en klein zakelijke gebruikers heeft RTK speciale Internet-pakketten. Al deze pakketten zijn volledig naar wens in te richten en op maat te maken. Het standaardpakket, met name geschikt voor ZZP-ers, kent een starttarief van € 6,95 per maand. Hierin inbegrepen zijn een domeinnaam (NL, BE of EU) en een hostingpakket voor het hosten van een website en de afhandeling van de mail. Tegen meerprijs is het natuurlijk ook mogelijk om uw website vorm te geven. Uitbreiding met bijvoorbeeld een Webwinkel/Webshop behoort standaard tot de mogelijkheden.

Binnen het pakket kunt u zonder beperking mailadressen, forwarders en aliassen aanmaken. U kunt gebruik maken van POP, IMAP of uw mail in geheel laten doorsturen naar een eigen mailserver. Webmail is ook onderdeel van het pakket. Uiteraard is koppeling met uw mobiele devices mogelijk.

Daarnaast kunt u binnen het pakket uitgebreide back-upmogelijkheden gebruiken, is er een 24/7 helpdesk en kunt u een beroep doen op professionele ondersteuning bij het gebruik van uw pakket.

Een volledig ingerichte website onderhouden wij voor u vanaf € 22,95 per maand.

Bent u ook toe aan een volledig verzorgde omgeving voor uw bedrijf of beheert u het liever zelf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook gelijk Online uw iZakelijk Pakket bestellen!

Geplaatst in .