Small-Business

Small Business

 

Voor MKB en ZZP rollen we gevirtualiseerde SMALL BUSINESS omgevingen uit. De actieve servers zullen veelal windows-gebaseerd zijn (Win2k8R2, Win2k12, Exchange, RDP, Terminal Services), maar ook Linux-distributies voor diverse toepassingen passen we toe in deze omgevingen. Als virtualisatieplatform gebruiken we VMWare ESX(i) of Microsoft Hyper-V.

Voordelen van virtualisatie vinden we vooral terug op het gebied van Beheer, Hardwarekosten en Energieverbruik. Er wordt immers minder hardware gebruikt voor hetzelfde doel. Tevens is het mogelijk om bestaande servers te virtualiseren en mee te nemen in de nieuwe opzet.

Ook beveiliging en backup laten zich in een gevirtualiseerde omgeving eenvoudiger beheren.

Uw medewerkers kunnen overal en altijd hun mails, belangrijke stukken en projecten raadplegen, bewerken en delen. Daarnaast zijn er talloze mogelijkheden op het gebied van collaboration. En wat te denken van ontwikkelservers die met 1 druk op de knop terug gezet kunnen worden naar een eerdere status…

Binnen deze omgevingen kunt u eenvoudig applicaties publiceren en deze voor uw medewerkers beschikbaar maken. Omdat uw applicatie centraal beheerd kan worden en niet per locatie werkt dit in hoge mate kostenbesparend!

Voor meer informatie over dit project en andere projecten kunt u contact opnemen met onze project-manager.

Geplaatst in .