Reparaties

Desktop Reparatie

U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende reparaties, installaties en werkzaamheden aan uw desktop-computer.

Periodiek onderhoud aan bewegende componenten is bijvoorbeeld geen overbodige luxe. In de loop der tijd verzameld zich een hoop stof in de behuizing van uw computer door de aanzuigende werking van ventilatoren die bedoeld zijn voor koeling. Deze kunnen dan ongewenst langzamer gaan draaien of zelfs helemaal stoppen, met alle schadelijke gevolgen van dien. Het regelmatig schoonmaken kan de levensduur van uw computer en zijn componenten aanzienlijk verlengen.

Uiteraard kunnen wij ook defecte onderdelen voor u repareren/vervangen. Misschien wilt u uw computer wel opwaarderen met betere of nieuwere hardware. En ook voor reparatie/onderhoud van uw randapparatuur zoals externe schijven, printers, scanners hebben wij alles in huis.

Laptop Reparatie

Iedereen kent het wel – je hebt een mooie laptop en op enig moment werkt je toetsenbord niet meer lekker. Of de harde schijf laat het afweten. Wellicht is een onderdeel afgebroken of defect? Een slecht werkend toetsenbord of andere slecht werkende belangrijke onderdelen is een grote ergernis. Wat te doen?

RTK kan je laptop refurbishen. Wij vervangen in dat geval alle defecte of beschadigde onderdelen en laten je laptop weer stralen als nieuw. Dit voorkomt dure investeringen. Je laptop werkte prima, zag er alleen slecht uit of was gehandicapt door beschadigde onderdelen. Na onze ingreep niet meer. En je kan er nog een hele poos mee vooruit.

Interesse? Vraag ons vrijblijvend naar alle mogelijkheden of meldt uw reparatie aan via onze contact-pagina.