domotica

Thuis

U heeft een kantoor aan huis, een flexwerkplek of alleen een thuisnetwerk? Dan herkent u één van deze situaties vast wel: uw computer doet niet wat u graag zou willen. Uw computer is volledig vastgelopen en u moet hem opnieuw (laten) inrichten. De helpdesk van uw hard- of softwareleverancier is niet meer bereikbaar of u heeft geen servicecontract meer. De helpdesk van uw Internetprovider kan u ook al niet verder helpen, want het valt niet onder hun verantwoordelijkheid. De garantietermijn van uw apparaat is verlopen. Of u krijgt een zeer duur 0900-nummer aangereikt waar u wellicht ook niet op zit te wachten. Dan is Computerhulp aan Huis iets voor u.

Wij kunnen u assisteren/helpen bij het herstellen of opnieuw installeren van uw computer, software, draadloos netwerk en nagenoeg alle andere denkbare storingen m.b.t. uw interne systeem. Daarnaast hebben wij ook een eigen servicedienst voor (Kabel/SAT/DVB-T) Televisie- en Radiostoringen.

U kunt bij RTK kiezen uit 2 mogelijkheden. On-Site-Support (hulp aan huis) en Remote-Support (hulp op afstand)*. Uiteraard werkt Remote-Support niet als uw systeem niet op afstand bereikbaar is. In dat geval biedt alleen On-Site-Support uitkomst.

Onze Computerhulp kent heldere tarieven en duidelijke afspraken. Onze gekwalificeerde medewerkers staan u altijd vakkundig en vriendelijk te woord. Mocht een oplossing op afstand toch niet tot het gewenste resultaat leiden, kunnen we ook nog een monteur ter plekke laten komen.

*Computerhulp op afstand is alleen beschikbaar voor geregistreerde klanten.

RTK biedt uitkomst bij al uw vraagstukken op het gebied van Domotica.